Sov Godt I Nat

Se her hvordan du får en god nattesøvn, nemt og hurtigt.

Den gode søvn
De fleste mennesker har brug for omkring otte timers søvn for at kunne være friske og veludhvilede næste morgen. Det er bedst at gå i seng før midnat og helst omkring kl.22, hvis kroppens biologiske rytme og især hormonsystemet skal fungere optimalt. Her tænkes især på udskillelsen af melatonin og serotonin – to vigtige signalstoffer for vores krop og for hele vores tilstand af fysisk og følelsesmæssigt velbefindende. Vores immunforsvar bliver svækket, hvis vi får for lidt søvn, og nyere forskning viser, at overvægt kan være forbundet med for lidt søvn.
Det er en god idé at give hjernen ro en halv time, før man går i seng. Så falder man lettere i søvn. Nogle kan dog stadig have besvær med at falde i søvn. Måske kan nedenstående øvelse være til hjælp.
Et godt råd er at lyse på din pande med en lommelygte i ca. 30 sek. Det stabiliserer Pinealkirtlen, som udskiller Melatonin. Og er gratis!
For at falde i søvn
Massage på blæremeridianens punkt nr. 62 i ca. 1 minut, imens du ligger i din seng.
Du finder punktet lige under ydre ankelkno. Masser med den anden fods storetå. Masser herefter på modsatte fod på samme måde. – sov godt!
Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

tirsdag og torsdag11 - 19
Eller ring 2637 3779jeg er fleksibel
Hele juli åbentkl. 11 - 17
Powered by CBIT online booking system