Hvad kan jeg få

Du behøver ikke være syg for at få det bedre

KINESIOLOGI omfatter:

Restituerer du efter hospitalsophold, sorg, eller gør det ondt indeni?

Reset af kæber:  bider du tænderne sammen. Er du øm i kæberne, skærer tænder, eller ikke kan åbne munden, så skyldes det ofte smerter i ben, knæ, underben og ankler.

Allergi, intolerance og overfølsomhed
Har du svært ved at komme igennem en allergi, måler jeg hvad du kan gøre selv.

Full Body Tjek:  Få en grundig gennemgående helhedsundersøgelse, af  det fysiske, ernæringsmæssige, mentale, biokemiske, hormonelle, og også det følelsesmæssige. Du bliver rettet op undervejs. Rapport udfærdiges bagefter.

Ønsker du at komme af med negative tanker, traumer og smerter?.
Behandlingen er siddende med lukkede øje, og aktivering af de to hjernehalvdele.

Vitamin- og mineraltjek: Får du det du har brug for, eller måske for meget.

Transforming Your DNA Memories
Få dine medfødte stærke ressourcer frem igen. Ingen er født med sorg, vrede, skuffelser eller andet. Ved at gå ind i dit dybeste selv, kan du få styrken tilbage.

Samtaleforløb. Har du mange ting i livet, der ikke er helt på plads, så er det godt at have en at tale med. Samtalerne kan afholdes hjemme hos dig eller på klinikken. Varighed ca. 1 time.

Nattesøvn: Mangler du en god nattesøvn, og føle dig udhvilet om morgenen? Her er mange gode råd at hente. Prøv en behandling.

Spirituel søgning. Er du til healing, krystaller, frekvenser, chakra, så er en balance i kroppen nem, hurtig og effektiv. En genvej til dit indre system.

Har din hund/kæledyr det godt? Dyr har rigtig godt af at få balance i deres sind. Kom og få en god behandling, der hjælper dig og din hund. 

Mental Energi og Muskel Flow: Mangler du energi i hverdagen, hjælper Farve/duft terapien og muskel energien helt ind på celleplan, og hjælper hjernen.

Velvære Behandlinger

Lær At Meditere: Kend forskellige typer af meditation, træn dit åndedræt, hvordan mediterer jeg bedst og hvornår, og hvad jeg får ud af det. bl.a. mindre stress, lavere blodtryk og ikke mindst mere tid til det jeg ønsker. Få en fornemmelse af fred på et dybere plan. 55 min.

 

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

tirsdag og torsdag11 - 19
Eller ring 2637 3779jeg er fleksibel
Hele juli åbentkl. 11 - 17
Powered by CBIT online booking system