Behandlinger

Behandlinger gives også til hunde og katte

Behandlinger

KINESIOLOGI omfatter bl.a.:

Restituering efter hospitalsophold, mere energi, sorgbehandling eller hvis du har ondt indeni.

Reset af kæber: Kæberne opsamler ubalancer i hele kroppen, bl.a. toksiner og bliver spændte ved  'at bide tænderne sammen'.

Har du været øm i kæberne, skåret tænder, ikke kunne åbne munden, så skyldes det ofte noget andet en selve kæberne. Gælder især smerter i ben, knæ, underben og ankler. Få disse afspændt på en blid men effektiv måde. Behandlingen tager 55 min.

Allergi, intolerance og overfølsomhed
Bliv testet og find ud af hvordan du kan hjælpe dig selv til en lettere hverdag.

Full Body Tjek:  Få en grundig gennemgående helhedsundersøgelse, af med det fysiske, ernæringsmæssige, mentale, biokemiske, hormonelle, og også det følelsesmæssige. Du bliver rettet op undervejs. Rapport udfærdiges bagefter.

Psyko-spirituel traume frigørelse
Endnu en fantastisk metode til at frigøre negative tanker, traumer og smerter.
Med metoden Deep Peat kan dårlige tanker, billeder, kropsfornemmelser og følelser elimineres, ligesom filer der deletes. Behandlingen er siddende med lukkede øje, og aktivering af de to hjernehalvdele.

Vitamin- og mineraltjek: Et vitamin og mineral tjek kan også hjælpe på allergier, intolerance og overfølsomhed. Få et tjek. Du modtager et skema, som kan følges op på i fremtiden. Køb klippekort m rabat´.

Transforming Your DNA Memories
Få dine medfødte stærke ressourcer frem igen. Ingen er født med sorg, vrede, skuffelser eller andet. Ved at gå ind i dit dybeste selv, kan du få styrken tilbage.

Samtaleforløb. Har du mange ting i livet, der ikke er helt på plads, så er det godt at have en at tale med. Samtalerne kan afholdes hjemme hos dig eller på klinikken. Varighed ca. 1 time.
 

Velvære Behandlinger

Fodmassage eller ansigts-og hovedbundsmassage i en ½ time
Nyd enten en afslappende fod/ben/knæ massage. Dine fødder bliver blidt gennemarbejdet, muskel for muskel, knogle for knogle. Ikke zoneterapi.

Healing Massage: Slap helt af i 5 kvarter, blid musik, afspænding i led, knogler, væv og muskler. Du får total fred og balance bagefter. husk også at du kan leje lagener og håndklæder,

Mental Energi og Muskel Flow: Kører tankerne rundt i hovedet? Farve/duft terapien med eteriske olier går ind på celleplan, hjælper hjernen med at slappe af og giver mental energi. 55 min,

Lær At Meditere: Kend forskellige typer af meditation, træn dit åndedræt, hvordan mediterer jeg bedst og hvornår, og hvad jeg får ud af det. bl.a. mindre stress, lavere blodtryk og ikke mindst mere tid til det jeg ønsker. Få en fornemmelse af fred på et dybere plan. 55 min.

 

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag og Fredagkl. 10 - 15
Tirsdag og Torsdagkl. 10 - 20
Powered by CBIT online booking system